Name : | อโนชา สุขสมบูรณ์ | |
Anocha Suksomboon | ||
Title : | อาจารย์ ดร. | |
Lecturer, Dr. | ||
Education : | ปร.ด. (วิทยาศาสตร์การอาหาร), มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ | |
Expertise : | Food science and technology | |
Contact Address : | Faculty : วิทยาศาสตร์ Science | |
Department : วิทยาศาสตร์การอาหาร Food Science | ||
E-Mail : anocha@buu.ac.th |
SCOPUSISI Web of ScienceResearchesArticlesProceedings
18635164900
Scopus is the largest abstract and citation database of research literature and quality web sources. Quick, easy and comprehensive, Scopus provides superior support of the literature research process. Scopus is updated everyday.
Author(s):Suksomboon, A. | Naivikul, O.
Publication year: 2006
Journal / Book title: Kasetsart Journal - Natural Science
Access all results for your search in Scopus
Publication year: 2006
Journal / Book title: Kasetsart Journal - Natural Science
Access all results for your search in Scopus
Posted: October 16, 2020, 9:21 pm
-
Effect of extrusion conditions on the physicochemical properties of a snack made from purple rice (Hom Nil) and soybean flour blendBy: Suksomboon, Anocha; Limroongreungrat, Kullaya; Sangnark, Arpathsra; et al.INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY Volume: 46 Issue: 1 Pages: 201-208 Published: JAN 2011
ปีงบประมาณ 2560
- การพัฒนาผลิตภัณฑ์ข้าวกึ่งสำเร็จรูปลดดัชนีไกลซีมิก
ปีงบประมาณ 2558
- การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารเพื่อสุขภาพจากข้าวเจ้าเสริมน้ำหมึกจากหมึกทะเล
ปีงบประมาณ 2555
- การประยุกต์ใช้แป้งมันเทศสีม่วงในผลิตภัณฑ์ขนมอบ
- การพัฒนาบะหมี่กึ่งสำเร็จรูปจากแป้งขาว
ปีงบประมาณ 2554
- การพัฒนาผลิตภัณฑ์บะหมี่เพื่อสุขภาพเสริมใบมะรุม
ปีที่ตีพิมพ์ 2562
- Effect of Transglutaminase on the Quality of Dried Alkaline Noodle from Rice Flour
ปีที่ตีพิมพ์ 2561
- ผลของข้าวตอกจากข้าวก่ำต่อสมบัติของกราโนลา
ปีที่ตีพิมพ์ 2557
- Effect of Purple Sweet Potato Flour Content on the Quality of Mantou
- Cooking Qualities and Sensory Attributes of Non-fried Instant Noodles Fortified with Spirulina
- Effect of Black Bean Flour Substitution on Quality of Extruded Rice Pasta
- Properties of Spiny Yam Flour and Application as Wheat Flour Replacement in Yeast-raised Doughnut
- Effect of Sea Lettuce Addition and Moisture of Flour Blend on Qualities of Non-fried Instant Noodle
ปีที่ตีพิมพ์ 2554
- Effect of extrusion conditions on the physicochemical properties of a snack made from purple rice (Hom Nil) and soybean flour blend
ปีที่ตีพิมพ์ 2562
- ผลของพันธ์ข้าวและชนิดของน้ำมันพืชที่มีต่อสมบัติทางกายภาพและค่าดัชนีไกลซีมิกของข้าวกึ่งสำเร็จรูป
ปีที่ตีพิมพ์ 2561
- การผลิตน้ำหมึกผงจากหมึกกล้วย (Loligo spp.) และการใช้เป็นส่วนผสมของอาหารเพื่อสุขภาพ
ปีที่ตีพิมพ์ 2557
- Effect of blanching on the properties of purple sweet potato flour
ปีที่ตีพิมพ์ 2555
- Effect of tranglutaminase addition on the qualities of fried noodle from rice flour