Chularat Hongvaleerat (จุฬารัตน์ หงส์วลีรัตน์)

Name : จุฬารัตน์ หงส์วลีรัตน์
Chularat Hongvaleerat
Title : อาจารย์ ดร.
Lecturer, Dr.
Education : วท.ด. (เทคโนโลยีทางอาหาร), มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Expertise :
Contact Address : Faculty : วิทยาศาสตร์ Science
Department : วิทยาศาสตร์การอาหาร Food Science
E-Mail : chularat@go.buu.ac.th, hongvaleerat@yahoo.com

 

SCOPUSISI Web of ScienceResearchesArticlesProceedings

24179342400

Scopus is the largest abstract and citation database of research literature and quality web sources. Quick, easy and comprehensive, Scopus provides superior support of the literature research process. Scopus is updated everyday.

Author(s):Sittikijyothin, W. | Khumduang, K. | Hongvaleerat, C. | Mongkholrattanasit, R.
Publication year: 2020
Journal / Book title: Materials Science Forum

Access all results for your search in Scopus
Posted: October 16, 2020, 9:29 am
Author(s):Hongvaleerat, C. | Cabral, L.M.C. | Dornier, M. | Reynes, M. | Ningsanond, S.
Publication year: 2008
Journal / Book title: Journal of Food Engineering

Access all results for your search in Scopus
Posted: October 16, 2020, 9:29 am
  1. By: Hongvaleerat, Chularat; Cabral, Lourdes M. C.; Dornier, Manuel; et al.
    JOURNAL OF FOOD ENGINEERING   Volume: 88   Issue: 4   Pages: 548-552   Published: OCT 2008

ปีงบประมาณ 2563

  1. การศึกษาสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพและ และการพัฒนาผลิตภัณฑ์เพื่อเพิ่มมูลค่าของปลิงทะเลลูกบอล : กรณีศึกษาเกาะสาหร่ายพื้นที่ UNESCO Satun Geopark จ.สตูล เพื่อสร้างรายได้สู่ชุมชน

ปีงบประมาณ 2562

  1. การปรับปรุงกระบวนการผลิตบรรจุภัณฑ์อาหารย่อยสลายได้ทางชีวภาพจากใบและจุกสับปะรด

ปีงบประมาณ 2559

  1. บรรจุภัณฑ์ย่อยสลายได้ตามธรรมชาติจากส่วนใบของลำต้นและส่วนบนของผลสับปะรด

ปีงบประมาณ 2554

  1. การเพิ่มอายุการเก็บรักษาขนมลูกชุบโดยใช้เทคโนโลยีเฮอร์เดิล

 

ปีที่ตีพิมพ์ 2563

  1. Effect of Plasticizer on the Physical and Mechanical Characteristics of Caesalpinia pulcherrima Gum Edible Film
  2. Effect of Plasticizer on the Physical and Mechanical Characteristics of Caesalpinia pulcherrima Gum Edible Film

ปีที่ตีพิมพ์ 2556

  1. Extending shelf-life of luk-chup by hurdle technology

ปีที่ตีพิมพ์ 2555

  1. Extending Shelf-life of Luk-chup by Hurdle Technology

 

ปีที่ตีพิมพ์ 2563

  1. Measurement of Water Adsorption Rate on Hydrophobic Coated Porous Materials Using Drop Shape Image Analysis

ปีที่ตีพิมพ์ 2562

  1. การเปรียบเทียบกรรมวิธีการผลิตข้าวกล้องงอกแบบดั้งเดิมและแบบฟลูอิไดซ์เบด
  2. การศึกษาวิธีการผลิตเห็ดฟางกึ่งแห้ง

ปีที่ตีพิมพ์ 2555

  1. Effects of boiling temperature and frying time on quality of flavor-shredded straw mushroom (Volvarilla volvacea)